Image

Data Tribes & Aerospike

Het Aerospike Data Platform is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het bereiken van realtime prestaties op petabyte- schaal, terwijl de CO2-uitstoot wordt verminderd en kosten worden verlaagd.

Sneller

Het Aerospike multi-cloud platform levert sub-milliseconde prestaties voor realtime toepassingen op petabyte-schaal, ondersteund door een wereldwijd gedistribueerd netwerk en een uitzonderlijke uptime van 99,999%.

Groener

Klanten kunnen doorgaans hun server-of cloudinfrastructuur met maximaal 80% reduceren, zelfs als de bedrijfsactiviteiten en data-expansie blijven groeien - onafhankelijk van de industrie of bestaande NoSQL-systemen.

Goedkoper

Gedreven door een hybride geheugenarchitectuur en dynamisch clusterbeheer levert Aerospike superieure prestaties tegen slechts 20% van de totale eigendomskosten (TCO) van eerste generatie NoSQL en relationele databases.

Naadloze integratie

Wij begrijpen dat naadloze integratie met bedrijfsomgevingen van het grootste belang is. Daarom biedt onze Aerospike Connect lijn robuuste, no-code integraties tussen Aerospike Database omgevingen en populaire open-source frameworks. Met Aerospike Connect kan je moeiteloos integreren met Apache Spark (SQL), Presto-Trino, Kafka, Pulsar, JMS en Event Stream Processing (ESP) systemen, waardoor je nieuwe mogelijkheden kunt ontsluiten in data-intensieve applicaties en real-time data pipelines. Ervaar de kracht van Aerospike's massaal parallelle real-time engines, terwijl Aerospike Connect je in staat stelt om moeiteloos geavanceerde toepassingen te ontwerpen en te ontwikkelen. Benut de opmerkelijke snelheid en schaalbaarheid van Aerospike en creëer data-intensieve applicaties en real-time data pipelines die de mogelijkheden opnieuw definiëren.

Klantsuccess in de Spotlight

32% jaarlijkse groei
20TB aan gegevens gerepliceerd
over datacentra
2ms latency @95th percentiel
4MM transacties/seconde

Adobe

30X minder fraude
gemiste transacties
15X minder server footprint
$9M verwachte besparingen op hardwarekosten
5X betere verwerkingscapaciteit

PayPal

90% reductie in TCO
40K+ transacties per seconde
5 9's betrouwbaarheid
100B+ records dagelijks
verwerkt

Airtel

<10ms latentie
100B+ data events/dag
5TB+ gegevensopslag
100M+ actieve gebruikers


Sony

Download onze Whitepaper